Hallo!

Ik ben Roy Klompmaker, een creatieve plaatjesmaker uit Heerenveen. Ik ben mijn bedrijf gestart vanuit een liefde voor mooie en vaak bijzondere architectuur. We zijn gespecialiseerd in fotografie op het gebied van vastgoed, architectuur en interieur. We zijn gevestigd in Heerenveen, maar werken in opdracht van klanten uit het gehele land.


Diensten & Werkwijze

Komt je huis nieuw op de markt of staat het al een tijdje te koop en wil je er opnieuw frisse foto's van laten maken? Voor beide doeleinden kun je altijd bij ons terecht! We nemen samen van te voren alles uitgebreid door en gaan kijken wat je wensen zijn.

Ruim voor aanvang van de fotosessie ontvang je verder nog tips en tricks om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Het is vervolgens onze taak om te zorgen dat je huis precies datgene uitstraalt wat jij wilt en wat kopers graag willen zien.

We fotograferen nog écht, met meerdere flitsers, paraplu's, reflectors, softboxen en nog een berg aan andere apparatuur. Alleen zo is het mogelijk om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen met het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Het zal je dan ook niet verbazen, dat een goede fotosessie normaal gesproken zo'n 2 uur in beslag neemt.

Beneden is het verschil te zien tussen een foto met natuurlijk licht en dezelfde foto belicht met behulp van meerdere flitsers.

Naast het maken van reguliere foto's, zijn we ook gespecialiseerd in het maken van 360° foto's, hoogtefoto's en video. Voor net even dat andere perspectief en laat je woning bovendien opvallen tussen het andere aanbod. Ook verkrijg je door de toegevoegde waarde van deze extra content een hogere ranking binnen Funda.

Bij ons staat de klant nog echt centraal. Kleinschalig, korte lijnen, flexibel en zeer klantgericht, zodat de klant altijd nummer één blijft. Daardoor hebben wij en daarmee ook jij de volledige en directe controle over ieder detail van het proces. In tegenstelling tot veel bedrijven besteden we de nabewerking van het beeldmateriaal niet uit aan lage lonen landen. Tegelijkertijd kunnen we dezelfde en meestal zelfs voordeligere tarieven aanbieden.

Voor een uitgebreid overzicht van al onze diensten en prijzen, klik op een van de onderstaande knoppen. Laten we eens kennis maken!


Instagram

Volg ons op www.instagram.com/phogatrophy/